Inte många timmar kvar..

Nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng och hoppas på att förkylningen kan blir lite bättre!
Orkar inte vara snuvig/täppt, ha ont i huvet och hosta så fort jag tar ett djupt andetag.. Dessutom har jag lock för öronen just nu så jag hör verkligen ingenting heller!

Hade ju tänkt se på Kenzas och Tyras show ikväll (någon som såg det?! Var det kul? Hoppas det går att se nån slags repris eller nått!) men det blev ändrade planer. Såg istället Modo mot Timrå - en riktig rysare! Det var väldigt spännande måste jag säga.


Nää, nu ska jag som sagt gå och sova.
Och imorgon öppnas ju McFLY's nya hemsida (!), inte många timmar kvar nu! Längtar som bara den =)

Vi ses
  God natt ♥

Snorig + täppt = det värsta som finns!

This is me right now!



Det ända jag gör nu är att gå runt och nysa, proppa i mig en massa nässpray och snyta mig - typ 48 gånger i halvtimmen..


Usch, fy å bläää!

Jahapp, då har man gått och blivit riktigt jäkla dyng-förkyld då.. Kännde mig inte riktigt hundra igår men trodde det skulle gå över. Men nej, istället blev det bara värre!
Var jättetrött och hängig igårkväll så jag skulle vara dukig och lägga mig tidigt, men när jag väl la mig i sängen kunde jag inte sova och ungefär var annan timme under hela natten vaknade jag och kännde mig riktigt illamående och less.

Så jag antar att förkylningen bröt ut inatt för när jag vaknade var jag forfarande trött, näsan var täppt, huvet bankade och jag mådde illa. Ingen bra start på dagen alltså!
Men jag tog en alvedon och tänkte att det skulle gå över, så jag gjorde mig klar för att åka bussen in till min praktikplats. Kände att det inte blev så mycket bättre, snarare tvärtom så runt 3 tiden åkte jag hem. Sedan dess har jag gått runt här hemma med näsdukar, nässpray och halstabletter i högsta hugg.

Nu ligger jag i sängen och hoppas kunna få sova inatt. Huvet är alldeles segt och jag skulle kunna sova ett helt dygn känns det som!

Nää, nu ska jag stänga av den här apparaten och återgå till att snyta/spraya näsan ;)
Vi hörs och syns väl nått imorn.. ♥

BTW: hoppas att Daniel och Minnah går vidare i Idol!!!!



Dagens låt!

Dagens låt får bli I'm Like A Bird med Nelly Furtado

Gillar den akustiska versionen mer.. Här kan du se ett live-framträdande ♥


Visst är ser hon fantastisk ut! =) Älskar håret!


Dancing in the moonlight..

Det var ju ett tag sedan jag la upp en make-up bild, så här kommer dagens! =)

 
Kanske inte den bästa bilden, men tar den ändå.. 
Idag fick det bli grått/silver och lila



28 September 2010

Good morning!

Ännu en underbar morgon med solen som lyser upp alla fina träd med höstfärger =)
Sitter just nu och väntar på att min gröt ska bli klar, och efter frukosten blir det till att fixa iordning håret lite snabbt. Sen äre bara att sitta och vänta på att åka till skolan som börjar 12.

Oj nu piper det från micron så nu är gröten färdig! Bäst att jag tar ut den innan det blir en ända stor klupm av allt ihopa ;)
Vi seeeeees!


Bild från promenaden i morse med Shakira


Dagens låt!

Idag får det bli Gavin DeGraw med låten Mountains To Move






Super City!

Wooohooooo! OMG I'm soooo excited!!!

Shit, är alldeles till mig efter att ha sett det nya klippet på McFLY's hemsida där de berättar om den häftigaste saken någonsin!

Lång historia kort; den första oktober öppnar de upp deras nya hemsida som de kallar Super City, och där får man verkligen följa med och se hur deras liv som ett av Englands största band ser ut.



Allstå det finns så mycket att göra och kolla på - och det är så jäkla coolt.
Alla McFLY-fans kan samlas och prata, se på foton, se på live-video's från självaste McFLY... de kommer till och med dela med sig av texter och melodier som de jobbar med i studion =) 
Blir man medlem kommer man kunna samla poäng och på så vis vinna priser!

McFLY har ju startat sitt eget skivbolag och Danny säger här i videon att man kan om man vill skicka in sin egen musik så kan han kanske producera - fatta vad najs det skulle vara! =)
 
Har väntat och väntat och nu längtar som fasen tills på fredag, jag kommer vara den första som loggar in på den nya sidan.. helt klart!

Även om du inte är ett stort McFLY-fan som jag, snälla gå in här och lyssna å kolla detta! Det är mycket mer som dom förklarar angående hemsidan än det som jag har sagt här!

Lovar, det kommer att sluta med att du oxå att bli en citizen i Super City - precis som jag!

 


Måndags-tv..

Snart blire till att mumsa i sig nån muffins och se på Idol!

=)



Update: Vad tyckte ni om Chris??
Jag är ju ett country-freak ( som ni alla vet!) men jag gillade det verkligen inte. Sorry. 
Så fort jag hörde att det var den låten han skulle sjunga så hoppades jag att det skulle bli bra, men eftersom jag har lyssnat på den låten i flera års tid så vet jag ju hur den ska låta "på riktigt"... och jag tyckte inte att hans röst passade helt enkelt.


Dagens låt!

Vet att jag har pratat om den här låten flera gånger, har även haft den som dagens låt förrut - men jag får verkligen inte nog av denna låt!

Låten jag pratar om är Sleepwalker med Adam Lambert  ♥



♥ ♥ ♥

 


Kladdiga muffins..

Kladdiga chokladmuffins, och till detta lite bär

 





Tvärtom!

Idag blev det inte alls en slapp dag framför datorn - tvärtom. Istället blev det putsning av fönster + byte av gardiner i köket, dammsugning och en snabb klippning av Shakira.
Och sist men inte mist så blev det muffinsbak =)

Så nu doftar huset nybakat och en massa mysiga ljus är tända, så nu ska jag bara ta det lugnt och träna på mina engelskaglosor som jag har till läxa imorgon.

Näää nu vill jag vräka i mig muffins och bär! Gött gött =)


Å såhär fint blev det i köket.


Lost without you



"I never knew
Just how good it could feel
To be stood by the ocean
Felt like the first time that i
Saw your face
And felt your grace
I'd be lost without you
I'd be lost without you"

 
                                            Joe Brooks - World At Our Feet
 


26 September 2010

God morgon ♥

Vilken härlig dag! Supermysig höstmorgon med mycket sol, ganska vindstilla och sådär lagom kallt - perfekt för en morgonpromenad med hunden.
Så efter att ha varit ute känner jag mig mycket piggare och tänkte nu äta lite frukost. Tänkte koka lite te, rosta  sånadär Äntligen Subs från Pågen (supergott!!) och äta ett ägg =)

Resten av dagen är oplanerad, funderar på att kanske klippa Shakira.. annars lär det bli en ganska slapp dag  framför datorn. Om vädret håller i sig ett tag till så kanske jag går ut och fotar lite - har inte fotoat några höstbilder än så det behövs!
Nä nu börjar magen skrika på mat, men vi ses sen =)




Sova

Hej hopp!
Kom hem för ungefär 20 minuter sedan efter att ha varit hos Josse och haft en trevlig tjejkväll med Olivia, Erica och Jessica =) ♥
För ovanlighetens skull så blev det inget Singstar idag, istället ägnade vi kvällen åt att prata, se på en halvdålig film och vräka i oss en massa chips/godis/vindruvor.. och som avslut på denna mysiga kväll så delade vi på en kladdkaka oxå!

Har nu tvättar bort sminket, bytt om och lagt mig i sängen så nu ska jag bara kolla igenom några bloggar sedan ska jag lägga mig så jag kommer upp i någorlunda tid imorgon!!

Vi hörs 
Kraaam


Let's sing!

Nu är jag redo för att fara och ha en härlig tjejkväll med de bästa ♥
Byebye!


Hope...

Det finns så otroligt mycket fint på Boom och självklart fick några saker följa med mig hem! =)
Har varit på jakt efter en fin prydnads-krona och nu hittade jag den äntligen - superfin och perfekt i storleken. Köpte även mörklila sand och två små vita hjärtan med fina ord på.

 

Visste inte riktigt vars jag skulle placera allt men tillslut kom jag fram till att jag skulle göra om på mitt tv-rumsbord. Tog fram ett fint fat med två lila ljus som jag fick i julklapp av min syster och kände att det passade utmärkt tillsammans. Hittade även en rund bordstablett i svart.

Och såhär blev resultatet:








Blev mycket nöjd! Känns som hela mitt tv-rum blev som nytt.
Tänk att så lite kan göra så mycket!


Boom

Igår blev det inga inlägg pga av att vårat internet pajade..  Men nu är det fixat så nu jäklar ;)

Nu ska jag och mamma åka iväg till inredningsbutiken Boom och se om dom har fått hem något spännande sen vi var där sist. Efter det blir det kanske en snabb sväng till Strömsknallen oxå..

Ikväll blir det tjejkväll hos en kompis, och där ska vi vräka i oss en massa onyttigheter, sjunga Singstar och snacka en massa skit ;) Kommer bli väldigt trevligt! Om jag får tillåtelse så kanske jag lägger upp lite bilder imorn..

Men vi ses nog senare idag innan jag åker iväg. Ska till Josse vid 19 så jag borde ju hinna lägga upp en inlägg eller två.
See ya ♥


Dagens låt!

Jag fortsätter lyssna på mina kära grabbar från McFLY 

Idag får det bli deras första singel från det nya albumet Above The Noise som släppt någon gång i november i England. Har pratar om låten flera gången med den är ju så bra att jag inte kan låta bli att tjata lite till ;)

Party Girl - McFly


Gillar nog det här liveframträdandet mer än själva studioversionen!




Bebis på väg??!

För nån månad sedan kom det ut att One Tree Hill-stjärnan Bethany Joy Galeotti väntar sitt första barn, och om detta är sant - vilket jag hoppas på, så är det verkligen superroligt för jag tror verkligen att hon kommer bli en fantastisk mamma! =)
Men hon skulle bli otroligt saknad om hon lämnar One Tree Hill ifall det blir fler säsonger!! ♥

If it's true så önskar jag Bethany och hennes make ett stort: Grattis och lycka till =)
 

 


Dagens låt!

Även idag har jag lyssnar på mycket McFLY men det får faktiskt bli en Shakira låt idag. En låt som spelas ganska ofta på radion..

Waka Waka (This Time For Africa) - Shakira feat. Freshlyground

Tycker den är lite svängig och rolig att lyssna på.. och av någon anledning blir jag alltid glad när jag hör den =)





Texten
Oooeeeeeeeeeeeeeeeehh

You're a good soldier
Choosing your battles
Pick yourself up
And dust yourself off
Get back in the saddle

You're on the front line
Everyone's watching
You know it's serious
We are getting closer
This isn't over

The pressure is on
You feel it
But you got it all
Believe it

When you fall get up, oh oh
If you fall get up, eh eh
Tsamina mina zangalewa
Cuz this is Africa
Tsamina mina, eh eh
Waka waka, eh eh
Tsamina mina zangalewa
This time for Africa

Listen to your God
This is our motto
Your time to shine
Don't wait in line
Y vamos por todo

People are raising
Their expectations
Go on and feed them
This is your moment
No hesitations

Today's your day
I feel it
You paved the way
Believe it

If you get down get up, oh oh
When you get down get up, eh eh
Tsamina mina zangalewa
This time for Africa
Tsamina mina, eh eh
Waka waka, eh eh
Tsamina mina zangalewa
Anawa a a
Tsamina mina, eh eh
Waka waka, eh eh
Tsamina mina zangalewa
This time for Africa

[Zolani sings]
Ame la mejole biggi biggi mubbo wa ET to Zet
Asi tsu zala makyuni biggi biggi mubbo from East to West
Asi waga waga ma eh eh waga waga ma eh eh
Tendency suna tsibuye cuz this is africa...

[Voice:]
Tsamina mina, Anawa a a
Tsamina mina
Tsamina mina, Anawa a a

Tsamina mina, eh eh
Waka waka, eh eh
Tsamina mina zangalewa
Anawa a a
Tsamina mina, eh eh
Waka waka, eh eh
Tsamina mina zangalewa
This time for Africa

[2x]
Django eh eh [2x]
Tsamina mina zangalewa
Anawa a a

[2x]
This time for Africa

[2x]
We're all Africa



Texten kommer ifrån
http://www.azlyrics.com/

Japp

Nu äre dags för säsongspremiären av Berg Flyttar In. Det firar jag och mamma med kvällsfika i form utav te och goda mackor med skinka å gruka ;)

Ikväll får vi ju hälsa på hos Gunde Svan - min släkting faktiskt!! :D


Och efter det är det ju ännu en premiär - nämligen Välkommen Åter, tror det kommer att vara riktigt kul! Hoppas det iaf :)


Stiftad brudbukett

Igår på vår floristlektion fick vi göra en rolig men ganska avancerad brudbukett.
Och för första gången hade vi en vikarie, annars om den rätta läraren är sjuk eller är på kurs så burkar vi få skriftliga uppgifter att göra, så det var riktigt kul att få ha en annan lärare för en dag! ;)

Buketten vi fick göra var en Stiftad Brudbukett, en rätt så tidskrävande bukett med mycket handarbete =)

Min bukett innehöll:
* En röd lite mindre glamelia ros (som vi gjorde innan själva buketten)
* 20 cremefärgade nejlikor
* Salal (grönt)
Eucalyptus (grönt).

Till handtaget använde jag vitt band och som små dekorationer/effekter valde jag att använda buljongtråd i silver och mellanstora diamantnålar.

Även fast det var mitt första försök vart jag väldigt nöjd!! =)

 
Bilder under arbetets gång...
(klicka för att se i större format)


 
(Med blixt)        (Utan blixt)

Den färdiga buketten



Vad tycker du?! Kommentera gärna
=)


Dagens låt!

Jag vet att jag har pratat mycket om McFLY och deras nya låt idag (!) men eftersom jag har lyssnat på dem hela kvällen så är det ju nästan självklart att dom ska få stå för dagens låt!!!

McFLY feat. Taio Cruz - Shine A Light

Tror inte att det finns någon officiell studio-version ute än så länge, men jag såg på youtube att det är flera som har spelat in får inspelningen av musikvideon - så om du oxå vill bli beroende av denna underbara låt så går den ändå att lyssna på, det är bara lite sämre kvalite..





Snälla, snälla, snälla

OMG vad McFLY's nya låt är braaaaa!
Och att dessutom Taio Cruz är med gör det hela definitivt till en radiolåt som bara måste spelas på svensk radio!! Det skulle vara sååå himla kul för oss gamla, trogna McFLY fans här i Sverige ♥

Har suttit och sett live från inspelningen i över en timme nu och det både hörs och syns att det kommer att bli en supervideo - till en superlåt =)

Jag hoppas verkligen att det här kommer att bli den nya heta låten i höst för det förtjänar McFLY, absolut!


(Bild kommer irån McFLY's myspace sida)


Shine A Light -- Shine A Light -- Shine A Light


So cool!

Just nu kan man se live "behind the scens" från McFLY's musikvideo - Shine A Light.
Alltså live medans dom spelar in hela grejen!!
 =) =) =) =)

Hur coolt är inte det?! Klicka här för att kolla

Uptate:
Skulle bara säga att emellan åt tar dem pauser och visar klipp istället... Så det är bara att vänta lite så kommer de säkert visa live igen ;)

Update 23.27: Tror dom fortsätter att filma mer men nu stänger jag för ikväll, ska gå och sova så jag orkar kliva upp imorgon..

McFLY feat. Taio Cruz - Shine A Light





21 september 2010

Good morning =)

Finns det något tråkigare än att vakna upp och det är regnigt, grått och kallt?! Det är inte ens 10 grader och det är blött överallt..
Extra tråkigt blir det att vakna upp när man bara några minuter tidigare är i drömmarnas land och får träffa en av sina favoritsångare.. Jag lyckades alltså igen, drömde ännu en gång en sån där fantastisk dröm. Var polare med ingen mindre än Adam Lambert för ungefär en halvtimme sedan ;) Så när jag vaknade av att regnet föll på plåttaket ovanför altanen var jag inte så glad längre...!

Men nu sitter jag här och äter lite gröt till frukost, efter att ha varit ute en snabbis(!) med Shakira.
När gröten är slut tänkte jag börja göra mig i ordning - tvätta och fixa håret, sminka mig och klä på mig. Har fotografering på skolan idag så då kanske man ska klä upp sig lite, inte för att det är någon som bryr sig på min skola, men eftersom jag tycker det är kul att fixa och dona så gör jag det ändå :p

Kanske ska ta och skynda sig lite nu så kan jag slappa framför tv:n innan det bär av till skolan.
See ya later!


Good Night

Är så himla trött så jag ska faktiskt ta och gå och lägga mig redan nu. Har nog inte lagt mig så här tidigt på flera månader så det kanske behövs!

Vi hörs imorgo ♥

20 September 2010

Jaa, då har jag klippt gräset för sista gången iår - hoppas jag i alla fall ;)
Eftersom gräset var blött och jag hade knälånga byxor på mig fick det bli en snabb dusch, hade grönska fulla benen! ;) Så nu sitter jag här framför tv:n och datorn i mjukiskläder och myser med vovven.

Sitter alltså här efter att ha ätit mat med mamma, idag blev det varma mackor. Smarrigt!
Tänkte bara berätta lite kort om dagen än så länge. Hade en ganska bra skoldag idag. Började med att ha samhäll där vi pratade om valet och lyssnade på olika nyhetsklipp. Efter det hade vi företagsekonomi och lunch. Sedan var det dags för engelska och läxförhöret på glosorna. Vi jobbade även med lite grammatik och lyssnade sedan på information om Shakespeare.

Efter skolan tog jag och Angelica en promenad till stan för att vi skulle gå in på Festprissen, en liten butik där man kan köpa/hyra klänningar till bal eller bröllop. Vi var där i kanske en halvtimme och kollade i olika kataloger som innehöll fina balklänningar, Angelica provade dessutom en klänning.
Sedan gick vi till en tatueringsstudio för att hon skulle ha lite information om en piercing som hon ska göra, å när vi var klara där gick vi till busshållplatsen och väntade på att få åka hem.

Angående studenten och bal - glömde säga det förra veckan. På fredagen var ABC-gruppen på skolan för att informera + hjälpa oss med att beställa våra studentmössor. Så nu känns det att det faktiskt är nära! =)
Visst, drygt 9 månader är kanske länge, men om man ändå tänkter sig att det är mycket som ska planeras, beställas, fixas och ordnas så går nog tiden ganska fort och dagen med stort D snart är här.
Längtar, längtar, längtar!
Blev väldigt nöjd med min studentmössa så jag hoppas att den blir lika snygg i verkligheten som den såg ut att vara på datorn. Ska även börja kolla ordentligt på fina studentklänningar och balklänningar, för man behöver nog all insperation som finns, då går nog de här sista skol-månaderna ännu fortare och man känner sig motiverad till att plugga och göra sitt bästa =)

Nää nu har jag babblat på alldeles för länge, nu ska jag ta och busa lite mer min så kallade "golvmopp". Hon är ju trots allt en liten shih-tzu blandis så nu hon börjar bli riktigt långhårig, därför är det kanske är på tiden att jag tar fram kammen och saxen och klipper henne kort igen.
Vi hörs sen! Kraam ♥




19 September 2010

Brrrr vad jag fryser!
Har stått ute och kollat på Cajsa's sista fotbollsmatch för den här säsongen. Vi stod väl ute över en timme och det var kanske runt 10 grader, och jag tror vädret skiftades 37 gånger! När vi kom dit var det soligt, varmt och mysigt sen kom en regnskur, mer sol och mer regn å tillslut blev det bara mulet och kallt - trodde nästan att fingrarna skulle börja ramla av ett efter ett.

Nu blir det till att ta på sig en massa myskläder och tjocksockar, och kanske nått varmt att stoppa i magen. Jag och mamma ska laga ihop nått enkelt nu så vi sedan kan bänka oss framför tv. Vi ska ju nämligen följa valet hela kvällen/natten! Har även köpt chips och grönsaker som vi ska doppa i god dipp senare på kvällssidan. Vi har även tänt en massa ljus så det kommer bli rikigt mysigt! =)
Mellan tv-tittandet så tänkte jag fortsätta med en örhänge som jag började med tidigare idag. Tror det kommer att bli ganska bra faktiskt. Så fort jag är klar lägger jag upp en bild!

Ska även göra en läxa som är till imogon, 23 engelska-glosor, så vi borde ju höras sedare ikväll tycker jag. Måste ju iaf lägga upp dagens låt.
Vi ses ♥


Valdagen 2010

Har nyss ätit lite lunch så nu ska jag och mamma åka och rösta!

Känns både roligt och spännande eftersom det är första gången som jag röstar =)
Har aldrig varit intresserad av politik (!) men nu de sedanste veckorna har jag suttit klistrad framför tv vid alla debatter och utfrågningar!





Dagens låt!

Idag har det varit en väldigt blandad musikdag (!) - har lyssnat på allt i stort sett.
Men den som får stå för dagens låt idag blir Adam Lambert


For Your Entertainment - Adam Lambert


"No escaping when I start
Once I'm in I own your heart
There's no way to ring the alarm
So hold on until it's over"













Egna smycken..

I våras kom jag på att jag skulle börja göra egna smycken. Så då for jag in till stan - på Pagoni, butiken där allt inom smyckestillverkning finns. Och när jag säger allt menar jag verkligen allt! Pärlor i alla dess former och färger, kedjor, berlocker, remmar, verktyg, böcker och en massa annat kul pyssel.

Hittills har jag gjort 3 armband, 6 par örhängen och 1 halsband.
Tycker det är väldigt kul och avkopplande. Kan sitta i flera timmar å bara skapa och komma på nya idéer.
Så nu tänkte jag visa dem =)

Börjar med att visa min lilla pyssellåda som innehåller allt som jag använder till att göra mina smycken.
Det mesta kommer från Pagoni, men vissa pärlor har jag tagit från gamla halsband och annat som jag inte längre vill ha kvar - så istället för att slänga bort anväder jag det till något annat!
Det rosa som ligger på sidan om är en duk som man lägger pärlorna på. Den är gjord i ett material som gör att pärlorna "fastnar" och inte åker runt på bordet.




Nu över till smyckerna!

                                
Mitt första försök - ett par örhängen.                                 Efter det var jag fast. For som sagt till pagoni och köpte
Köpte ett kitt på Lajbans förra hösten men gjorde
          en massa roligt pyssel.
det i våras, en dag då jag var sjuk och inte hade
              Det andra paret fick bli med ett fint kors med svarta strasstenar.
något att göra..
 
Sedan fick det bli ett armbad och ett par örhängen i lila, vill och svart. Allt kommer ifrån Pagoni.

 
Ett armband och ett par örhängen i grönt och vitt. Hade även med några silverdetaljer för att få lite liv. Även detta kommer från Pagoni.


Hittade små bukar med en olika små pärlor i massa färger från när jag var liten. 
Fortsatte med det gröna temat och kände för att göra ett till par örhängen.


Det senaste armbandet som jag har gjort. Här är det blandat med saker från Pagoni och gamla halsband/örhängen.
Detta går i vitt, silver och lite blått.


Hittar tyvärr inte halsbandet. Men det är jag ändå inte så nöjd med så det gör inget ;)

Har även gjort ett par örhängen till mitt syskonbarn Matilda. Små söta Hello Kitty-örhängen i rosa och rött som hon fick när hon fyllde 6 år. Har tyvärr ingen bild på de heller..


Det var mina smycken som jag har gjort så här långt.
Ska faktiskt ta och sätta mig nu och knåpa ihop något tänke jag! Får se hur länge jag orkar sitta men kan ju börja iaf =)

Jag hoppas ni gillar dem, i så fall - K O M M E N T E R A   G Ä R N A ! Berätta vilka som är din/dina favoriter.
Min favvo är nog det lila armbandet =)


E.M.D

När Botniabanan invigdes här i Övik så var killarna från E.M.D här och uppträdde, och som jag sa tidigare så var dom mycket bra live! Bättre än vad jag trodde faktiskt :p

Var där med mamma och självklart tog jag med min min bästa vän - kameran!
Fotade ganska mycket bilder, och har nu valt ut några av mina favoriter som jag tänkte visa. Synd bara att kvaliten inte blir lika bra här på bloggen som i "verkligheten"!

Hoppas ni gillar dem ändå! I så fall, kommentera gärna =)

(Klicka på de små bilderna för att se i större format)



  



 

 






 






(Eftersom det är jag som har tagit bilderna och "rår om dem" så vill jag inte att någon ska ta mina bilder! Men om det är någon som är olydig och inte följer mina regler så vill jag åtminstone att man lämnar kvar märkningen!!)


18 September 2010

Hej Hopp =)

Vaknade för ungefär 20 minuter sedan efter att ha drömt en helt underbar dröm, så bra att jag trodde att det var sant. Så när jag väl vaknade och insåg att det bara var en dröm blev jag så himla besviken och arg.
Tänkt om hela dagen kommer att bli tråkig och förstörd bara för att jag har bra fantasi ;)
Det är ganska farsinerande att det kan bli så!

Jaja, nu till verkligheten - i morse mellan 5.30-6.00 var det ett himla åskväder! Jag och mamma flög upp och kom på att vi skulle dra ut alla sladdar till internet och sånt, och när vi hade stängt av allt hade det såklart slutat åska...

Nu tänkte jag fortsätta "morgonen" med att äta frukost, läsa i Kicks-tidningen som vi fick igår och sedan återgå till att blogga. Har inte uppdaterat så mycket de senaste 2 dagarna så därför får det bli extra många idag istället.
=)

Vi seees snart då! ♥

16 September 2010

Riskettan avklarad - ett steg närmare körkortet! =)

Tjabbaaa
Hade en kort praktikdag idag, jobbade bara från 9 till 11.30. Skulle nämligen in till stan och gå på kurs inför körkortet.
Tog bussen in och där väntade Olivia, och efter att vi hade mötts inne på Åhléns så gick vi raka vägen till Subway och åt en mumsig macka (en chicken teriyaki- of course) och en sån där go-kaka, men den var väääldigt liten! Tänkte först spara halva men den var ju så liten att den försvann på en gång ;)
Efter lunchen gick vi till trafikskolan där vi skulle gå på Riskettan kursen. Den började 13.30 och höll på till ungefär 17.15 och när den var klar tog vi en supersnabb liten runda på stan.

Kom hem stax före 18 och då var det dags för lite mat, men det blev ingen speciell mat - tvärtom snarare. Det fick bli en tallrik fullkornshavregrynsgröt (långt ord :p) å och massa sylt till det. Var faktiskt rätt gott!
Snart ska jag ta på mig myskläder, ta fram lite chips kanske och lägga mig i soffan med lite filtar och se på IDOL! Sen efter det blir det till att se debatten på 4:an med politikerna. Tycker det är ganska intressant om jag ska vara ärlig, har sett de flesta utfrågningarna faktiskt.

När man väl har fyllt 18 så tycker jag att det är rätt viktigt att man tar tillvara på sin rösträtt och går och röstar!

Nu ska jag kila, men kommer tillbaka senare.. Bye bye så länge ♥



No name..?!

Kollade igenom lite i bloggen och insåg att det var ett tag sedan jag visade lite naglar. Så nu när jag ändå har en fint lack på så kan det ju vara dags..

Just nu har jag för ovanlighetens skull ett blått lack (kanske ingen surprise där.. ;)) med skimmer i.
Nagellacket kommer från IsaDora och jag köpte det förra året tror jag, men är inte säker. Tyvärr är namnet borta men det är en helt vanlig blå-ton med fint skimmer i.

 

 


Dagens låt!

Har funderat mellan tre låtar idag, men nu har jag bestämt mig för att
 Gavin DeGraw
får stå för dagens låt.

Och det blir ingen mindre än den gammla goda Chariot.



Tycker det är så roligt när man får höra hans låtar på Idol! Och jag måste bara säga att det är ovanligt många som kör country - det gillas skarpt =)


Ljus i massor

Nu märks det att hösten kryper fram, för nu ikväll har jag och mamma tänt en massa ljus över allt i huset. Och ännu mer höstmys ska det bli för snart tänkte vi göra lite varm choklad och sätta oss i soffan med gosiga filtar och pluffsiga kuddar! ;)

Såg ju på kvällens avsnitt av idol, tyckte det var ganska många bra idag! Gillade nog mest Linda Eriksson, tror hon kommer att gå långt!! Jag hoppas det iaf :p 
Men så får jag ju inte glömma Chima Okpe - hur härlig var inte han?!! =)

Nu ska jag gå och fixa chokladen.. Vi ses senare då jag "avslöjar" dagens låt!
See yaaaa





TV-kvällen börjar.. nu!

Idol 2010! 

♪ ♫


Varm Choooklad !

Nu har jag lagt mig i sängen; med datorn på magen och en stor kopp varm choklad i handen.
Är inne och kollar in mina dagliga bloggar lite snabbt innan jag ska stänga av den här apparaten ;)

See ya tomorrow!


Min fina, stora mugg med gulliga små hjärtan ♥ 
=)


Dagens låt!

Idag får det bli en jättebra låt av en jättebra sångerska.
Ni kan ha hört talats om både henna och låten för den släpptes nämligen den 9 februari i USA.

Tjejen jag pratar om heter Shontelle, och den bra'a låten är ingen mindre än Impossible såklart! ;)

Shontelle - Impossible
Tog en med text så vi alla kan sjunga med ;)




Här är en cover av en jätteduktig tjej. Jag vet inte men jag tycker låten är lite för "mogen" och stor  för henne eftersom hon är så ung (tänker på texten..) men hon gör den otroligt bra!
Maddi Jane
heter hon och hon har fler covers på youtube.. Check them out! =)




14 September 2010

Heej bloggen!!

Har alldeles nyss varit på en kort, liten promenad i regnet med Shakira, hon hatar att vara ute i regnet - jag vet, en fjantig liten hund jag har. Men det är min gull-jänta de' =) ♥
Sitter just nu och ser på ännu en repris av VMA galan som hölls i söndagsnatt. Btw; var det fler än jag som hade problem med att se det igår??! Blev så förbannad så tillslut stängde jag av skiten.. Men jag tror att det var försenat eller nått för när jag sedan kollade en snabbis nån timme senare funkade det.. Jaja, nu tänkte jag återgå till att berätta lite om vad som hänt under dagen.
Tog bussen till skolan halv 10 och då hade vi en timmes lektion med projektarbete. Efter det vare dags för lunch och sedan hade vi en lång och intensiv floristlektion. Vi gjorde en såkallad glameliaros och jag blev ganska nöjd med resultatet, tyvärr hann jag inte fota den för jag och Angelica hade bråttom med att hinna med bussen.
När jag kom hem var det middag med mamma, och sen vid 18 tiden kom Olivia förbi. Först for vi till Hemköp och köpte några goda muffins och lite annat gott, sen tränade vi lite till Riskettan-krusen som vi ska på på torsdag. När klockan var 20 var det Idol på tv:n, och eftersom det var från Norrland idag så var vi ju såklart tvungna att se det ;)

Snart tänkte jag gå och tvätta bort sminket och sedan blir det nog till att ta med en tidning eller en körkortsbok till sängen. Ska kanske se lite Dödlig fångst oxå!
Har praktik imorgon men jag ska försöka att lägga upp några inlägg när jag kommer hem, om jag orkar..

Vi seees!!


2010 MTV Video Music Awards

Ikväll sänds reprisen av nattens VMA gala (2010 MTV Video Music Awards)
Så om du vill se både röda mattan och själva galan, bänka dig framför tv:n kl 21.05!
Det går även att se via MTV's hemsida..

"Våran" coola Robyn kommer att uppträda - missa inte det! =)






Under veckan kommer så kommer jag förmodligen att lägga upp vinnar-listan här på bloggen.


Dagens låt!

Under dagen så har jag lyssnat på lite allt möjligt, men de senaste två timmarna har det blivit mycket Jason Derulo - så idag får han stå för dagens låt!
Efter att ha funderat lite så har jag nu bestämt mig för att det får bli In My Head, bara för att det är den som spelas just nu.. Och för att den är bra såklart!! ;)



Jason Derulo - In My Head









Joe Brooks och Tyler Ward

Yes!! =)
Nu finns hela Joe Brooks senaste albumSpotify, och både cover + egna låtar av Tyler Ward!
Det gillar vi ♥

Om du inte vet vilka jag pratar om så är det två killar som finns på youtube.. Har pratat om dem båda flera gånger här på bloggen.


 
Joe Brooks                                                                                         Tyler Ward


Pappas dag idag!

Idag är det inte vilken dag som helst - för idag är det nämligen min pappas födelesedag! =)
Har nyss skickat iväg ett grattis-mail till honom eftersom han är i Tyskland och jobbar, men jag tror han kommer få en bra dag ändå! Men visst skulle det vara bäst om han var hemma så vi kunde fira honom ordentligt
;)



Tur att han snart kommer hem, för nu börjar vi sakna honom här hemma!! ♥


Filmkväll..

Såg nyss filmen Beauty & the Briefcase med Hilary Duff.
Har alltid gillat henne och hon är nog en av mina favorit-skådespelerskor! Hade inte hört talas om den här filmen förut så när jag såg att hon var med i den var jag bara tvungen att se den. Tyckte den var ganska bra(!), men den påminner lite grann om How to Lose a Guy in 10 Days med Kate Hudson och Matthew McConaughey.




Nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite hade jag tänkt. Imorn ska jag fixa med E.M.D bilderna som jag tog för några veckor sen och så kommer det nog upp lite andra bilder oxå =)
Ska kanske vara med Olivia och plugga till Riskettan (kurs till körkortet..) men hur som helst så ses vi imorgon!
Byebye ♥


Dagens låt!

Eftersom det är den 11 september idag så vill jag passa på att säga att det fortfarande känns lika fruktansvärt när jag tänker tillbaka till 2001. Jag vill även säga RIP till alla dem som inte klarade sig från denna hemska dag.

Dagens låt får bli en låt som Danny Jones, sångare och gitarrist från McFLY, skev efter de fruktansvärda hädelsera den 11 september för 9 år sedan.
Hitttade låten av en slump på youtube för några år sedan och nu tycker jag att det är en av de bästa låtarna som han har skrivit.

Låten heter Silence of the City och framförs alltså utav Danny Jones




Brudbukett..

I onsdags när jag hade praktik så fick jag träna på att göra en brudbukett, av gamla blommor.
Så även fast det är många olika färger och blommor så blev jag väldigt nöjd!!


Fäste även långa murgröna-rankor med några nålar som avslut, men tog tyvärr ingen bild på det.


Humanity

Min nya kompis!
Såg detta armbandet på en blogg eller hemsida i sommras någon gång och blev kär på stört. Så när jag fick veta att vi skulle sälja dem på min praktikplats blev jag såklart överlycklig =)

Först tänkte jag köpa ett vitt med strasstenar, men så såg jag den bruna och föll direkt.

 

Armbandet heter Humanity och finns i en massa färger och storlekar.
Och inte nog med att det är superfint, lite av intäkterna går till skolmedel för hemlösa barn, vilket känns jättebra!
På armbandet står det massa fina meningar/ord som är viktiga att ta till sig - live in unity, make a difference, believe, show love, mm.
Denna lilla goding är även populär blad kändisarna i USA, bl.a. Miley Cyrus, Tori Spelling och Eva Longoria går runt med fina budskap.

Om du vill veta mer kan du gå in på www.humanityforall.com



Vill du oxå köpa ett och samtidigt hjälpa hemlösa barn?!
Vi säljer dem på Blomman så kom gärna in och kika =)


Dagens låt!

I veckan kunde man läsa på Keith Urban's facebook-sida att hans nya singel från det nya albumet släpps på måndag - spännande!!
Än så länge har man alltså inte fått höra singeln, men jag tänkte att han får stå för dagens låt ändå =)

Låten som får lite extra cred idag blir Sweet Thing.
Så sööt låt! ;)

Keith Urban - Sweet Thing



Lyrics:
When I picked you up
For our first date baby
Well your pretty blue eyes
They were drivin me crazy
And the tiny little thought
That was so amazing is
They were lookin at me
I held open the car door for you
Then you climbed inside and slid on over to the other side
I thought my oh my

Sweet thing
The moon is high
And the night is young
Comon and meet me
In the backyard under the cotton wood tree
It's a good thing
Am I wishin
Oh come'on sweet thing
Won't you climb on out of your window
While the world's sleepin
You know I need you and there's
No way I'll be leavin
Till we're kissin on the porch swing
Oh my little sweet thing

Yea
I know I'm gonna see you first thing tomorrow
But I just couldn't wait
So I had to borrow uncle jake's mustang
It's his favorite car
So I can't stay long
Standin here feelin like a
Love-struck romeo
Oh all I wanna do is hold you close
Steal a little more time
Is that such a crime

Sweet thing
The moon is high and the night is young
Comon and meet me
In the backyard under the cotton wood tree
It's a good thing
Am I wishin
Oh come'on sweet thing
Won't you climb on out of your window
While the world's sleepin
Cuz you know I need you and
There's no way I'll be leavin
Till we're kissin on the porch swing
Oh my sweet thing

Oh my
Sweet thing
Sweet thing
Sweet thing
Sweet thing

Oh my sweet thing
The moon is high and the night is young
Comon and meet me
In the backyard
Under the cotton wood tree
It's a good thing
Tell me I'm not dreamin'
Oh sweet thing
Won't you climb on out of your window
While the world's sleepin
Cuz you know I need you and
There's no way I'll be leavin
Till we're kissin on the porch swing
Oh my little sweet thing

Oh come'on
Sweet thing



Livet kan vara härligt ibland!

Äntligen helg!
Firade detta med att kleta på en skön, uppfriskande peel-off ansiktsmask för en stund sedan. Så nu sitter jag här med kinder mjuka som en bebisrumpa ;)

Masken jag använde kommer från Oriflame och heter
Pure Nature - Organic, Jasmine extract
Exfoliating peel-off mask

Passar normal till kombinerad hy. Doftar supergott och gör huden ren och fin!

 


Dagens låt!

Dagens låt får bli...

... Dancing On My Own med Robyn





More country!

Om ni såg kvällens avstnitt av Idol såg/hörde ni säkert killen som sjöng country kommer tyvärr inte ihåg namnet just nu..
Jag hoppades verkligen att han skulle bli min nya Calle. (Calle var min favvo förra året. Direkt efter att jag såg hans första audition så skrev jag på min bilddagbok att han var så himla bra och tänkte redan då att han kommer att gå till finalen, och om han inte vinner så kommer han ändå att gå långt! Och se bara på ett år - jösses vilken utveckling han har gjort!)

Åter till årets Idol och country-killen:
tyvärr så tyckte jag inte att han var så suuuperbra som jag förutspådde, men ju längre han får stanna desto bättre kommer han att bli och ju mer kommer jag att gilla honom! ;)

Men han har absolut rätt i en sak - we need some more country!! ♥ =)
I Sverige alltså ;)




 
Carrie Underwood  -~-  Keith Urban

 
Kenny Chesney  -~-  Sara Evans



Lady Antebellum



MAX

Mohahahahaha - sitter framför stordatorn i köket med en original-max-hamburgare i näven.
Har nyss kommit hem efter en praktikdag så nu ska jag bara ta det lugnt och slappa. Fast lite saker har jag att göra, ska bl.a. fixa korten som jag tog på EMD och sen finns det väl nån läxa som ligger och väntar på att bli gjord ;)

Nu ska jag njuta av den goda, men inte så hälso-samma, maten.
Seees sen!


Dagens låt!

"Long time no see"   Nu var det ett tag sen men här kommer den - dagens låååt!

Idag har det varit en ganska blandad musikdag, men det har mest blivit några av Taylor Swift's underbara låtar.
Har gillat hennes musik sendan jag hörde henne för första gången, det vill säga för ungefär 3 år sedan.

Den första T Swift låten jag lyssnade på var Teardrops on my Guitar, och det är fortfarade en av mina favoriter!
Men idag får en låt från hennes senaste album Fearless stå i centrum.

Forever and Always - Taylor Swift


Valde att ta med både originalversionen + texten
och en annan version med endast piano + texten (tror jag gillar den mer än originalet faktiskt..)








Deathliest Catch

Ser just nu på Dödlig fångst som visas på Discovery.
Det är bara 10 minuter kvar, så efter det ska jag lägga upp dagens låt - tänkte det var ju ett tag sedan jag gjorde det så det är ju på tiden! ;)

Måste bara säga att jag har redan några favoriter i årets säsong av Idol =)





7 September 2010

Tjohoo! =)

Har nu slagit mig ner i fåtöljen med ett glas med "lime-vatten" efter att ha varit på en promenad. Gick först och mötte min kompis Olivia och stod å snackade med henne en stund i den härliga kvällssolen, sedan gick jag hemåt för att möta mamma - då var det nämligen dags att gå ut en sväng med vovven.
Sammanlagt var jag ute i ungefär en timme, och det kändes riktigt skönt. Så nu sitter jag här i tvrummet och väntar på att den nya säsongen av Idol ska börja. Spännande!! =)

Vet att jag har varit lite dålig på att uppdatera den senaste veckan, men nu när skolan har börjat "på riktigt" så är jag back on track igen ;)

Kan ju berätta lite kort om vad jag har har haft för mig resten av dagen.
Eftersom våran lärare som vi skulle ha idag var på kurs eller vad det var så hade vi eget arbete. Vaknade runt 8 och när jag hade gjort mig iordning satte jag mig framför tv:n och såg på den Australiensiska serien Neighbours som går på tv4 Guld. Love that show!
Tog 10 bussen till skolan och var där och jobbade med lite allt möjligt fram till kl 13. Då gick jag och min kompis Angelica till Ica, där jag köpte min lunch - en smarrig macka med ost och skinka. Efter det satt vi och pratade medan vi väntade på hem-bussen.
När jag kom hem blev det en prommis med vovven och sen dess har det varit lugnt, tv å dator och sedan middag med mamma.

Nä nu äre bäst att sätta sig till rätta och ta fram nått gott att mummsa på, för alldeles snart börjar ju Idol!
Seees senare ♥

Seg dator..

Nu ska jag passa på att uppdatera min lilla dator som jag har i knät.
Ser ändå på bästaste Will & Grace just nu, men när allt är klar kommer jag nog tillbaka! =)
See ya ♥


McFLY on Rix FM?!

Jag har nyss tipsat om McFLY's nya låt Party Girl (som jag har pratat om några gånger..) på Rix FM-hemsidan.

Tycker det skulle vara sååå roligt om de kunde börja spela mer av McFLY i svensk radio. Vet att nån radiokanal har spelat liiiite McFLY nån gång nu och då, men det skulle verkligen vara superhäftigt om dom kunde bli stora i Sverige oxå. För dom har sån himla talang och förtjänar att bli lika gigantiska som vilket annat band som helst!

Så om du inte har något för dig, tipsa om McFLY du med! Eller på en annan bra låt som du gillar =)

Party Girl kom officiellt ut på iTunes UK igår, den 5 september, och är deras första singel på redas nya album.


En gammal bild på snyggingarna..


I can't wait!

OMG vilket avsnitt!!! ♥
Såg nyss säsongsavslutningen av One Tree Hill, å herregud vad bra det var!
Men hur ska man kunna vänta tills dem sysn i rutan igen?! Längtar redan.

Den åttonde säsongen börjar dem visa i USA om två veckor, tisdagen den 14 semptember, så det kommer att dröja ett bra tag innan vi får se dem i svensk tv igen. Men förhoppningsvis flyger tiden förbi så vi får se vad som händer i Tree Hill.

Åååh vill se fortsättningen nuuuu!!




OTH - "All The Things I Wish I'd Said The Last Time I Saw You..."

Nu är dagen kommen. Ikväll är det nämligen säsongsavslutning av den sjunde säsongen av One Tre Hill.

I kvällens sista avsnitt kommer vi att få följa med hela Tree Hill gänget när de åker till Utah för premiären av Julian's film, till och med Haley som nu försöker komma över depressionen efter hennes mammas bortgång.

EP. #7.22Del 22 av 22
Säsong 7


Kanal5 kl 18.05-19.00


Rockbjörnen 2010 - vinnarna

*Årets kvinnliga liveartist
Robyn

*Årets manliga liveartist
Lars Winnerbäck

*Årets livegrupp
Kent

*Årets konsert
Tokio Hotel

*Årets festival
Peace & Love

*Årets svenska låt
Från och med du - Oskar Linnros

*Årets utländska låt
World Behind My Wall - Tokio Hotel

  

 




Info kommer ifrån http://finest.se/
Bilder sökta på google


Årets konsert och utländska låt..

YEEYYY!
Mina älsklingar från Tokio Hotel vann två priser i RockBjörnen ikväll, och som fortfarande pågår tror jag.. (gå in på aftonbladet och kolla backstage-live!)

Dem vann årets konsert och årets utländska låt - vilket dom absolut förtjänade!
Konserten dom hade tidigt i våras helt otrolig. Det var nästan så att jag tänkte fara till Stockholm och se dem live, men tyvärr blev det inget. Fick se på youtube istället..


Snyggingarna då de vann MTV-pris för årets grupp.



Tänkte sammanfatta och berätta om alla vinnare imorgon.



Ska vara duktig och lägga mig i tid ikväll! Så vi ses imorn.


Dagens låt!

Här kommer dagens lååååt! =)

Idag får det bli en cover - en låt som spelas om och om här hemma.
Jag pratar såklart om Katy Perry's Teenage Dream, men framförd av youtube-killen Tyler Ward.

Sååå mycket bättre än originalversionen!! Gillar verkligen låten, men inte med Katy.
Tyler gör den till hans egen och det låter verkligen amazing tycker jag ♥


Tyler Ward - Teenage Dream



Låten ligger just nu på 3 plats på billboardlistan..


1 September 2010

Helloo!

Har nästan nyss kommit hem från en lång och rolig dag på jobbet/praktiken. Större delen av dagens var jag upptagen med en massa härliga snittblommor så nu är händerna fulla med små skärsår från kvinen och taggar från rosorna ;)
Kan ju passa på och göra lite reklam och säga att just nu har vi tio-pack rosor för ett riktigt bra pris så kom in imorn och handla! =)

Eftersom jag åt en sen lunch idag så får middagen bli lite sen oxå, är ensam hemma just nu så jag tror jag väntar en stund till. Är inte så hungrig så då spelar det ju ingen roll ändå :p
Nu ska jag ta det lugnt och sitta å slöa framför datorn ett tag, sen om jag orkar lägger jag upp lite bilder från gårdagens shopping.
Seees sen! ♥


RSS 2.0