Myskväll med vännen..

Sitter här och väntar på fin besök.

Själv är jag inte lika vacker då jag ser ut som en stor mogen tomat i ansiktet! Var nämligen på stranden med syster igår, vilket gav mig ett brännskadat ansikte.
När jag vaknade imorse var jag så nära att börja gråta. Var så svullen att jag knappt kände igen mig själv. Ena ögat var så svullet att jag inte ens kunde öppna det ordentligt. Har nog aldrig sett på maken till ett så solbrännt ansikte någongång. Eftersom jag var hemma ensam igår och i morse så ringde jag mamma och pappa så dem fick komma och se, för jag var rikigt orolig faktiskt! Blev sedan ett besök hos vårdcentralen och där fick jag order på att inte vara i solen i dem närmaste veckorna, och när jag kan börja vara ute ska jag ha solskyddsfaktor 50+ i ansiktet samt ha solhatt.

Nu mår jag som tur är lite bättre och svullnaden går sakta men säkert ner.. lika så rödheten. Såg ut som en kräfta igårkväll, allvarligt talat!
Går med jämna mellanrum in på toaletten och söljer av ansiktet med iskallt vatten, för att på så sätt få ner svullnaden men även för att det svalkar eftersom det bränner och svider i stort sätt hela tiden.

Näpp.. nu är kvälls-sällskapet snart här så det är väl bäst att kilar vidare. 

 


Min fina Olivia!
=)


Coldplay

Tack för tipset bästaste Olivia! =)

Ser live från Coldplays konsert från Where The Action Is.
Så bra!

-Länk till Aftonbladets live-sändning-

We will never forget you!

Idag har det varit en jobbig och tuff dag.
Jag förlorade nämligen en nära vän, en klasskompis, för lite drygt en vecka sedan. Något som man bara tror händer på film och inte sin egen värld.

Eftersom vi var en liten klass på gymnasiet så kom vi varandra riktigt nära så det känns väldigt tungt.
Idag på förmiddagen träffades bl.a. vi i klassen och två av våra närmaste lärare för att prata och så. Det var jobbigt men det kändes bra att få träffats, prata och gråta.


Nu tar jag var dag som den kommer och försöker leva som vanligt även fast det är svårt! Det kommer upp tankar och frågor hela tiden och det går inte många timmar utan att jag tänker på henne.
Jag hoppas att hon har det bra nu och att hon får vila i frid!

Vi saknar dig ♥
Många kramar


"Through My Joy And My Sorrow
In The Promise Of Another Tomorrow
I'll Never Let You Part
For You're Always In My Heart"


♥ Saknar dig! ♥


Remember the Time



Nu sticker vi snart iväg!
Tar med mig kameran, och förhoppningsvis får jag ta lite bilder som jag sedan kan lägga upp här =)

KRAM


malin westberg collection - Necessär

Har ju glömt att visa min nya fina necessär!



Malin Westberg är alltså designern och hon har hur mycket fint som helst. Bra saker, fina färger och roliga möster.
Besök hennes hemsida här!


Gårdagen

Vet ni vad jag gjorde igår?! Premiär-fiskade med storebror, Rasmus och Matilda =)
Vädret var inte det allra bästa igår men på kvällssidan kom solen så det var riktigt mysigt på bryggan! Själv fick jag två fiskar, och jag kan väl erkänna att jag var fegast av oss fyra. Till och med mer än barnen.. Älskar att fiska men att hålla i dem är inte det roligaste x)
Efter nån timme begav vi oss hemåt för att äta lite kvällsfika - macka med ägg å kaviar och varm oboy. Precis som vi fick på fritids när jag var liten. Varje fredag. Det var tider dé =)
Runt 21,30 kom jag hem och då blev det promenad med hundarna och sedan höll jag datorn sällskap till ett tiden.. Hade sedan tänkt se NHL finalen men självklart somnade jag, typ 5 minuter efter att det hade börjat.

Det var kort om gårdagen, och nu ska jag se vad denna dag kan erbjuda. Jag vet i alla fall att jag ska vara barnvakt en stund ikväll, och att det blir myskväll med tjejerna på Cafe UH!


Tyvärr tog jag inga biler igår, men förhoppningsvis kan brorsan skicka några av bilderna som har tog. I så fall lägger jag upp dem under dagen!

14 Juni 2011

Kort om dagen:

* Spelat Cityville (spel på facebook)
* Lyssnat på musik
* Ätit nudlar till lunch
* Spelat mer cityville... och lyssnat på mer musik

Japp. Det var den dagen dé ;)
Fast dagen är ju inte riktigt över än. För nu ska jag nämligen hoppa in i duschen och sedan göra mig iordning för att åka iväg till Skyttis och hjälpa till med en grupp friidrottande barn!
Efter träningen äre dags för Tupperware-party. Blir skoj, men det jag längtar mest till är ju fikat. Såklart, gottegris som jag är :p Vet inte hur mycket fikabröd och annat onyttigt som jag har ätit i helgen. Blir till att köra igång med hårdpass med Wii tror jag..

Nepp, det här går inte. Bäst jag springer iväg nu - see ya later!


Början på något nytt..

Då var den första sommarlovs-dagen utan sommarlov avklarad, om ni förstår vad jag menar ;)
Det låter konstigt med det är ju faktiskt så det är.. Första veckodagen utan att vara skolelev - på 13 år! 

Det är ju helt sjukt när man tänker efter! Men otroligt spännande och förväntansfullt =)


 

En dag kvar..

Hej mina kära läsare!

Vill börja med att säga att det är så roligt att se att det fortfarande är människor som läser min blogg, trots att jag inte har varit så aktiv och uppdaterat så bra det senaste halvåret faktiskt.. Det glädjer mig!


Åter till allvaret - kan icke förstå att detta är min sista dag som gymnasie-elev. Det är helt sjukt vad tiden har flygit förbi!
Det är mycket som ska förberedas inför morgondagen då vi tar själva studenten, och så har vi ju balen som jag hoppas kommer att bli storslagen ;)
Appropå baldagen, då fyller jag ju faktiskt nitton då, och precis som många andra småflickor så drömde jag om att få vara en prinsessa när jag var liten, framför allt på födelsedagen. Nu blir "drömmen" sann - men klänning och allt!

Skulle gärna stanna och skriva hela dagen men har mycket som ska fixas och donas med så jag har tyvärr inte tid. Men om jag hinner så tittar jag in ikväll, då min kompis Angelica ska sova över.. Kanske att vi lägger upp en bild också :)

Puss och kram!


RSS 2.0