30 Maj 2011

Mot den sista måndagen i skolan!

>> AAaa, inte länge kvar nu.. ;) ! <<


2 Maj 2011

HEJ!

Idag är det måndag, ny vecka - och ny månad.
Sitter just nu och lyssnar på lite musik för att sedan åka in till stan med balklänningen. Ska nämligen lämna in den så den passar mig bättre, behöver sys in lite grann och så är det lite för lång. Så det är vad som väntar.. sen när jag kommer hem ska jag hjälpa till med husbygget. Ska upp på taket och skrapa bort gammal färg. Inte det roligaste kanske (faktiskt ganska läskigt) men är man med på bygget får man tåla lite skit ;)
Än så länge så har jag hållit mig till målning men att riva och fixa med annat är ju också skoj.

Färgade håret i söndags, och jag blev väldigt nöjd! Hade tänkt hålla det till studenten men det gick bara inte, hade en fruktansvärd utväxt på säkert en halv kilometer.. Men nu är jag åter brunett och det känns riktigt bra! =)
Annars då.. Har lämnat in två skoluppgifter + haft muntligt nationellt prov i engelska B idag. Så det närmar sig!!
Imogon blir det en sväng till tandläkaren - uuu! Har två små små små hål som ska lagas, men så ska jag även lämna in försäkringspapper.. Inte kul att behöva börja betala för tänderna, inte det roligaste att lägga ut pengarna på. Men hällre nån hundring i månaden än att behöva spendera flera tusen om det skulle hända något.

Nu ska jag gå och mysa med vovven, och kanske jobba lite med projektarbetet som ska göras och vara klart nästa vecka! Ingen press där inte... !? x)

Kramkram


T.H + K.U + J.M

Om jag kunde gå tillbaka till gårdagen, och fick vara var som hels i hela världen så skulle det ha varit i Las Vegas. Helt klart!
Då hade jag fått se tre stooora favoriter - live...

Det var nämligen så att underbaraste Keith Urban och John Mayer spelade igår på ett välgörenhetsevent - och vem var det som öppnade för dem, om inte Tyler Hilton !

--OMG säger jag bara--
;)

 

Bilder kommer ifrån :
http://www.keithurban.net/photos
http://www.johnmayerfans.net/pictures/
http://www.tylerhilton.com/media/pictures/


God. Morgon.

Hallojsan!

Idag blir det plugg, lite tv, fortsättning av husrenoveringen, mer plugg och så lite bal-frisyrer på det!
Men först på listan är frukost..


RSS 2.0